donderdag 22 september 2022

Zeeklassen: dag 4

 Voorlaatste dag van onze tot hier toe al zeer leuke zeeklassen...

Je kon ons vandaag bijna de hele dag op of in de buurt van het strand vinden samen met een extra begeleider nl. meneer Geert. Hij kwam eens kijken hoe fijn we het hier hebben. 

’s Morgens maakten we na het ontbijt een wandeling en brachten een bezoekje aan het kunstwerk van Jan Fabre ‘Searching for Utopia’. Nadien mochten we heel even op het strand spelen. 

Vervolgens gingen we krabben vangen op het staketsel met onze zeer fijne gids Luc. Hij vertelde een heleboel over de krabben en we slaagden er ook in om er enkele te vangen met ons netje.

’s Middags hielden we een picknick op het zonovergoten strand. 

Daarna kwam gids Luc nog eens langs om met ons een echte schelpenwandeling op het strand te houden. We vonden zelfs een dode kwal en mochten op het strandhoofd op zoek naar schelpen en andere schatten van de zee. 

Na het avondeten was het tijd voor de grote Nieuwpoortquiz. Hierbij mochten we zingen, dansen, liedjes raden, vragen over de zeeklassen beantwoorden en er was zelfs een vraag waarbij we chips moesten proeven en raadden welke het waren. Kortom het was een drukke, maar toffe dag. 

Nu zijn we heel moe en kruipen in ons bedje. Morgen kamers opruimen en koffers pakken… Dat zal bij sommigen een zware taak worden. 

 

Via deze weg willen we ook de mama van Kobe en de mama van Andres een zeer fijne verjaardag toewensen. 



Via onderstaande link kan je al onze foto’s en filmpjes bekijken. 

 

foto's en filmpjes dag 4 zeeklassen

















 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Raket

Als afsluiting van ons WO-thema 'klaar voor de kosmos' maakten we in groepjes een prachtige raket. We kozen zelf hoe groot deze moes...