donderdag 28 september 2023

Zeeklassen: dag 4

De vierde dag zit er weeral op. 

Deze morgen mochten we als echte matrozen inschepen op de Seastar. Gids Johan ging met ons mee. Tijdens de vaartocht vertelde hij veel leuke weetjes over Nieuwpoort, zijn diertjes en de scheepvaart. Het leukste vonden we het spotten van de zeehonden. We hadden geluk, want we zagen er zeker 7.


‘s Middags aten we heerlijke tomatensoep en macaroni. Het dessertje was een peer. Die was minder populair. 


In de namiddag kwam de activiteit waar we al de hele week meerdere keren per dag naar vroegen. We gingen zwemmen. Het was reuzeleuk. De redster nam een zwemtestje af en wie goed kon zwemmen mocht meteen op de glijbaan. De jongens en meisjes die nog wat zwemoefening nodig hadden, kregen een gordel met blokjes. Zo konden zij ook van de glijbaan. We hadden heel veel pret. Van de glijbaan naar het ondiepe deel om met de frisbee te spelen en vandaar doken we de jacuzzi in. 


Nu hadden we toch wel reuzehonger. We ruimden onze kamers al een deeltje op en gingen dan naar het avondmaal. Daar aten we stoofvlees met frietjes. Jammie !


Als laatste avondactiviteit was er een quiz. Daar moesten we zingen, nadenken en proeven. We deden het zo goed dat we nadien nog een klein fuifje kregen.

Morgen gaan we naar de minigolf en keren we met een koffer vol herinneringen terug naar huis. 





Via onderstaande link kan u de foto's en ook filmpjes van vandaag bekijken en downloaden.


foto's en filmpjes zeeklassen donderdag

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Raket

Als afsluiting van ons WO-thema 'klaar voor de kosmos' maakten we in groepjes een prachtige raket. We kozen zelf hoe groot deze moes...